Bonusdochter John de Mol: ‘Daar zit een liefdevolle man’ | estrellas

Daniëlle van ‘t Schip (53), de dochter van Willeke Alberti y Joop Oonk, groeide deels op conoció a John de Mol en huis, murió en 1976 trouwde conoció a haar moeder. Op sociale media laat de vrouw van oud-voetballer John van ‘t Schip weten met een andere blik naar het abucheos-entrevista te hebben gekeken.

„Ik ben misschien niet helemaal objectief in deze, maar ik wil mijn gevoelens toch even delen. Mijn bonusvader John, die gisteren in abucheos een entrevista gaf, krijgt vanmorgen veel negativiteit over zich heen over met name de uitspraak ‘vrouwen moeten misstanden melden’. Als je naar het hele entrevista kijkt, es mijn gevoel dat daar een liefdevolle man zit die zijn gevoel uitspreekt – nog en estado de shock por de beelden die hij net gezien heeft. Ps, hij leerde mij eten met mes en vork.”

‘Geen kille indruk’

Johan Derksen se encuentra donderdagavond en VI Vandaag weten dat zijn werkgever een goede indruk op hem heeft gemaakt. „Ik vond het heel moedig dat De Mol, die overal is uitgemaakt voor ‘lafaard’, daar is aangeschoven. Ik vond dat hij heel rustig en beheerst antwoord gaf op alle vragen. Ik was het op sommige punten niet met hem eens, maar dat kan. Maar ik vond niet dat hij daar een kille indruk maakte.”

Wat Derksen wel ‘heel kwalijk’ vond: „Het enige waar De Mol helemaal fout zat: als je de baas bent van zo’n concern, en er is iets van ongewenste intimiteiten, dan is er maar één straf”, aldus De Snor, Referendo aan de situatie rondom voormalig bandleider Jeroen Rietbergen, tot voor kort de zwager van John de Mol.

Daniëlle conoció a su medio hermano Johnny de Mol en 1994.

Daniëlle conoció a su medio hermano Johnny de Mol en 1994.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.