Home Deporte “El Girona no tirarà la tovallola, perquè ho tornarem a intentar”

“El Girona no tirarà la tovallola, perquè ho tornarem a intentar”

“És un buen momento en el que se habla de qué pasa”, qué explicaciones ”, ha sido Quique Cárcel, el director esportiu blanc-i-vermell, en una comparación en el que el balance de la temporada de Girona. L’autocrítica pel descens hatenut inevitable in the dolor encara és massa reciente. "Va a portar Eusebio y considero que ha sido fetal para el pretexto, sin embargo, no se ha salvado, ni se ha fracasado". En soc el màxim responsable ”. La situació, inesperada, va a tachom desprevingut. "Recordar qué fem. Primera volta muda, de 24 punts, i el camí has ​​anat möt bé fins al tranvía final. També hem patit dues lesiones importants: la de Mojica, per qui vam pagar un import molt elevat –cinc milions 'Euros, fit mate car of the història–, i Aday. ¿Por qué no es va fitxar a l'hivern? Perquè tenim el pressupost que tenim, i here la gent està molt equivocada. podem saltar ", has dit Cárcel, que ha sido reconvertido en un jugador de fútbol en Brasil y se ha visto.

La sensación general está en la economía de Girona s’hauria salvat. La condena de invierno se ha publicado tres veces en el pasado. “Un triunfo no ha sido publicado, pero no hay arribava ens vam espantar. Me refiero a las reglas del juego, así como a sus rivales ho han sigut més que nosaltres. La historia de la vida en la ciudad, la ciudad de Madrid, la ciudad, la crisis de la ciudad, la lucha contra el derrumbe y la ciudad de Vila-real. ¿Nos penseu que no él patit? ¿Penseu que els futbolistes no ho han passat malament? Oh lententador? Aquí tothom hi perd diners ”. Cárcel ha estat molt qüestionat per haver confirmado Eusebio quan l’entorn exigia l’acomiadés. “En la derrota a Valladolid se sentirán solos, reconectados. Perquè la gent em demanava una cosa, ningú creia en l'entrenador i vaig decidir deixar-ho tot tal com estava. El momento era el camino, sin embargo, no mantenemos a Eusebio per ser bona persona. El vaig mantenir perquè cregut que ens salvaria. ¿Qué podrían tener los foros? Sí, puedes usarlo en la bandeja de la banqueta. Guanyant el seville creure que la decisió era encertada, però malauradament no ha sigut així. Por mi, el Girona és com un fill. I s descens sento que és perdre’l. Això és the que més mal em fa, que ho hem deixat escapar nosaltres ”.

Il·lusionar-se a Segona

Lluny de trobar-ho traumàtic, Cárcel veu el pas per Segona con una oportunidad para recuperar la força del passat. “Necessito energia i recobrar les il·lusions, tot i no haver complte l’objectiu sento que tothom tea plica confiança en mi. Mai m’he plantejat dimitir, el club de golf que necesita un director esportiu fort i jo ho estic. Después de todo, no tengo nada que ver, yo soy el encargado de mantenernos en Primera. El Girona no tirarà la tovallola, perquè ho tornarem a intentar. Sin embargo, no se puede presionar más que compilar ni exigir el primer libro; La categoría es difícil de ser objetiva ”, ha valorado, se ha repetido que el proyecto de propiedad del propietario no es ni un ni más ni menos que la aplicación. “No tengo que ver con el objetivo de las grandes empresas, pero no hemos condenado. Tot ens fa mal, i la caiguda és forta; Però el dolor ens farà millors. Crec que no hem tocat sostre; Si ho sentís, avui no seria aquí. Parte inferior de la humildad para el reconocimiento que se realiza en Segona. Hem de sable d’on venim i no tot són flors, a la vida. L'Aúnic retret que em podeu fer és haver-ho deixat perdre Això sí que ho accepto ”.

Retirar els pesos pesants serà un autèntic maldecap. Por lo que se refiere, Gorka, Ramalho y Raúl García se acabarán de poner y no renovar. Els cedits Roberts, Douglas Luiz i Aleix García, tampoc tornaran. Me ha gustado mucho en el mundo. Només Aday ha confirmado la señal continua a Montilivi. “Se puede utilizar el equipo para que sea posible, pero no sé qué hacer. No puc dir quins futbolistes es quedaran i quins no, però desitjo crear una plantilla importante. Sortides? N’hi haurà, esclar. Tambià © n se dà © la microfisión por una venda, por lo que cada jugador puede usar el tráfico en su estimación. Cada uno de ellos será analizado individualmente, ha asegurado Cárcel, que está entre la vida y la vida cotidiana. Stuqi perquè sigui el pal de paller de l’equip. La continuación de luguruaià –com la de Portu– es dificilíssima. “El futuro el marcará el mercad. Por muda de presión que el tinguem, ara hem de ser humils i sabre que ja no som de Primera. Muchas gracias por su esfuerzo, por lo general, la categoría máxima no es parte de la forma. Aquest és el primer objectiu real ”. Trobar el substitut d’Eusebio tampoc és senzill. “Necessito sabre quina tipologia de plantilla tindrem, malgrat que tinc clar que vull una persona amb gana i futbolísticament valenta. A Segona, t'arriscar i anar a guanyar; Me refiero al perfil que desea firmar. Bielsa? Ni hi hem parlat. Abans of contractar el nou trainer to sé you no agradarà a tothom ”, ha admès.

Conflicte amb el Peralada

El texto de la Tercera del Peralada y el puerto de la ciudad, así como la delicia altísima vista de Girona, que acaba de cursar el 2020/21, se podrá ver. El Girona se clasifica para jugar la promoción de una tercera parte de los despachos de Montilivia y la resolución de la Federación Española de Fútbol para el hábito de la olla. A Primera Catalana, la Lliga acaba aquest cap de setmana. “Hem de veure com acaba la situació del Peralada perquè tot ha canviat. Nosaltres érem a Primera i ells a Segona B; Ara nosaltres som a Segona i ells a Tercera. Es necesario tener en cuenta si es necesario mantenerlo o no coherente. Els primers que ho saben són ells. También analizamos la situación de la ciudad de Gerona, sin embargo, no se han dado las gracias ", ha asegurado Cárcel. La historia de la carrera se mantiene en la historia, en el caso de lo que ocurre en la FEF y en la fecha de la promoción de la ciudad de Gerona, donde se publicará una Tercera, els verds-i-blancs podría tener una Primera Catalana. I si això passés, el lligam podria acabar-se.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read

El Ibex-35 vuelve a 8.600 puntos con la deuda inmune al riesgo italiano

En la sesión en la que se oficializó la caída del Gobierno de Italia con la renuncia de su primer ministro, Giuseppe Conte, los...

Cristiano Ronaldo: "Al eliminar a Joao Felix, cualquier jugador vale 100 millones hoy sin haber hecho nada"

Miércoles, veintiuno agosto 2019 - 10:53 Cristiano, rodeado de fanáticos y policías.ISABELLA BONOTTOAFP Juventus Emerge en la telenovela NeymarEl delantero portugués de la Juventus, Cristiano Ronaldo, dijo que el mercado actual en...

iPhone 11: Así será el nuevo iPhone que Apple presentará en septiembre | Tecnología

En septiembre más, Apple seguirá asistiendo a su cita: un nuevo iPhone cada 12 meses con el que atiende a los clientes más satisfechos...

15 & # 39; gadgets & # 39; y productos para cejas perfectas | Escaparate

El & # 39; mundo de cejas & # 39; Es uno de los más avanzados y cambiados en los últimos años en el...

Domingo German no está en buena forma como la brisa de A sobre los Yankees

OAKLAND, California - Con lo que parece una ventaja insuperable...