Els EUA i la Xina lluiten per la supremacia mundial

0
41

En la seà ± a desbocada cavalcadura sobre el comer internacional, que amenaça de posar insòlites barreres a la globalització i genera una guerra comercial de magnitud i efectes impredictibles, el president dels Estats Units, Donald Trump, ha dirigido el acusado de acusar a un acusador grans companyies tecnològiques xineses: Huawei. En esta página se muestra una publicación de tres meses, el 16 de mayo de 1999, que se presenta una orden ejecutiva para la empresa de la empresa, que se produce un territori nord-americanà i, més, per must you qualsevol empresa dels EUA faci de proveïdor per al gegant xinès si no ho aprova prèviament Washington. Por què? Quins interessos reals s'amaguen darrere d'aquesta decisió?

El profesor de Economía Aplicada de la Universitat de València Vicente Pallardó no té dubtes sobre el rerefons: «És un elemento clau en la lluita per la supremacia mundial. Las unidades de Els Estats se mantienen en la Xina, no se trata de la palabra, se trata de un tracto de tu a tu ». És conegut que la tecnología ha sido al largo de la historia de un factor esencial en el auge de las raíces dominantes. I aquesta batalla, del que va, és, precisament, d'això, del desenvolupament d'una tecnologia que considera revolucionària: el 5G. També, no ho oblidem, la que ve després, el 6 G. De què estem parlant? Bàsicament, de xarxes. El director de la Institución de Telecomunicaciones de la Universitat Politècnica de València, Narcís Cardona, «de la xarxa de carreteres i autopistes que, mitjançant cables (fibra òptica) i ones de ràdio, permet la connexió dels disposius mòbils».

Mentre s'han anat desenvolupant aquestes xarxes, la seva capacitat i possibilitats s'han incrementat exponencialment. Però el que ve ara és molt més rellevant. Les connexions 5G són 10 vegades més ràpides (en este caso, se trata de una serie de datos de 250 vegades superiores) que les 4G reales. Gracias a nuestros recursos inmediatos, se pueden ver todos los programas de calidad inimaginables en realidad virtual o en la televisión en 8K, por ejemplo. Però hi ha molt més. El texto de la logística y el transporte a la agricultura, la sanidad y la robótica: «El mótilo es el intermediario y las conexiones, las conexiones, el artículo 5 G no caldrà. Tota màquina, dispositivo o sensor se podrá conectar al directorio de xarxa ». Las aplicaciones son infinitas. Algunes d'elles: se puede descargar una película en el teléfono inteligente y en el teléfono; el texto de la plataforma de detección y navegación del vehículo evidant els obstáculos del camí; Els metges Podran Realitzar Procedimientos Quirúrgicos complejos Usos robots de forma remota; Los usuarios pueden ser capaces de recopilar la información en tiempo real omnipresente sobre el trabajo, el tiempo y la delincuencia ..

Òbviament, qui controli aquesta nova tecnologia aconseguirà un avantatge substancial sobre els seus competidors. Quin és el paper de Huawei? La compañía se presenta a principios del nuevo año, según explica Cardona, un fabricante de peces para las empresas europeas y norteamericanas, como Motorola. Conozca más sobre los campamentos, la tecnología para aprender la tecnología en un país que tiene iniciativas en la ruta al capitalismo y solo una década de abanicos. També va guanyar temps per formará profesionales. «Al final, se llega a la conclusión de que puede ser autosuficiente. Ambientes de producción en muda reduïts que els permetien uns preus imbatibles i amb una qualititat equiparable, en temps van to fort for the mercat del 3G, amb stacions base, antenes o equips per a la xarxa d'operadors », afegeix. Descripción de la fabricación de materiales para el hogar.

El director de la Institución de Telecomunicaciones de la UPV explica que la tecnología 3G, 4G y 5G está basada en un estado internacional perquè sigui homogènia a tot arreu. La batalla está en el estado actual, es decir, en la capacidad de las empresas de generar las patentes que permiten el desarrollo. El documento tiene una duración de 10 años en la ciudad y el 30% de las patentes, en un 25% de las unidades y en el 25% de la Unión Europea. Esta es una tecnología básica en la empresa y en la empresa con la UE con Nokia, Alcatel o Ericsson y nord-americanes con Cisco. La tarjeta de crédito de Europa para la recuperación de la tierra y el medio ambiente para los recursos y las personas de las patentes de la 6G, la nueva generación de la información general de la implantación general de la 5G. La posición de la posición de la aplicación es comparada con el mercado asiático. Todo el mundo tiene tres operadores y dos fabricantes importantes (ZTE i Huawei) a 1.400 millones de personas. A la UE hi ha 28 operadores molt més petits i només dos fabricants: Ericsson i the també esmentada Nokia «que gairebé és dels Estats Units». Experto en acuicultura afirma que Europa ha invertido en investigación, pero no ha sido traducido en un nombre equivalente a presències estàndard «potser perquè s'ha deixat a les empreses anar per lliure», en contra que succeeix a la Xina. Según el criterio, «un Airbus de telefonia».

Aristóteles Cañero, director de la Asociación de Empresarios Especializados en Tecnología Picos, explica los representantes de Washington y Huawei des de dos punts de vista. El fet que aquesta firma «s'hagi menjat el mercat de 4G i estigui a punt de fer-ho amb the 5 G, implica que tindrà més capacitat for fer més desenvolupaments i innovar, és a dir tindrà més avantatges in the cursa pel puntenatge tecnològico ». Que, al menos, no se quede en esta última, se realiza una sesión de 6 días.

Seguretat

A me, apunta, hi ha the qüestió de la confidencialidad: «Qui domina la xarxa pot accedir a tota la informació, encara que hi hagi processos de xifrat». Las unidades de Els Estats «tenen aquest poder» se relacionan con las grandes compañías que operan con el social de las redes sociales, como Facebook o Twitter, y son solo un país. «La Xina podría tener también una relación entre la otra y el otro en Washington», y también en la derivada de la información y la comunicación de la tecnología, la dirección y el control. Seus opositores i els seus aliats i deixar-los incomunicats ». Sense oblidar, com apunta Pallardó, las implicaciones del 5G en el món de l'espionatge.

Tant Cardona com Cañero coincidixen que, desprotegido del veto de Trump a Huawei, la búsqueda de los intereses de las Unidades de protección contra el proteccionismo a posteriori. Dit d'una altra manera, esten frenant la firma xinesa, perquè «no ha aconseguit el percentatge que volia in l'estàndard», per guanyar temps i permetre a les companyies americanes -i, de passada, europees- posar-se a l 'altura xinesa.

Cañero es muy optimista sobre la última final de la batalla iniciada por un líder, Trump, que, assegura Pallardó, té per lema fer grans els EUA una altra vegada i funciona allunyat dels principis del consens: «Creu que semper ha de Guanyar ». Segons la seva opinió, «es normalitzarà la situació i potser s'estableixeran noves normes de joc». I is que tot està molt interconnectat. «Si el UEA ataquen Huawei, la olla de Xina para el mate y la manzana, y los terminales de la calidad está en el país y el país. En caso de conflicto de acuerdo, no deixaria de produir-los, podríamos apujar-li els aranzels », afirma. Complejo de muda total.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.