JxCat demana la "màxima dignitat" en el trasllat dels presos a Madrid perquè són "representants del poble"

JxCat demana la "màxima dignitat" en el trasllat dels presos a Madrid perquè són "representants del poble"

A les bytes of transllat dels presos a madrid i de l'inici of judici de l'1-O, JxCat ha reclamado dilluns d it it the viatge fins a la capital de l'Estat es faci "amb la màxima dignitat" posible, ja Que són “persones que representen el poble de Catalunya”. Tal com ha avançat l’ARA, seran a madrid el dia 29 de gener.

El portaveo de JxCat, Albert Batet, ha dicho, enunciados recíprocamente, por l 'ACN a les portes de la presó de Lledoners, que els líders independentists son "herois que van a Madrid a defensar la causa catalana". Batet, juntament and 13 parlamentaris més de JxCat, s'ha reunit durant més of dues hores a la presó de Lledoners amb Sànchez, Rull, Turull i Forn por consensuar quina ha de s la principal mainine parlamentària durant el judici.

A la orden, Batet ha insistido en la única única posibilidad de ser que yo haya denunciado y que haya sido procesado "sense causa" i "amb acusacions falses". De fet, has defat que no s’ha comès "cap delicte" i que, en the judici, defensaran "la dignitat de Catalunya".

Además, los defensores de las empresas empresarias visitaron el lugar 22 de Generación al Parlamento, convocaron a la comisión de investigación del año 155. Todos los grupos de expertos en el futuro explicaron las razones de la seguridad de la seguridad y la seguridad en el comercio. i la convocatòria de noves eleccions.

Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.