Vliegtuig from Miami a Londres desde hace 1,5 minutos para ver la máscara del monstruo y te arrastra | extraño

Een pilot van American Airlines nam een ​​drastische belissing toen een passagierster woensdag weigerde een mondmasker te dragen. Het vliegtuig, dat op weg was from Miami naar Londen, keerde na 1,5 uur terug naar Florida. Los pasajeros se mueven de noche a puerta abierta en Miami. Al vonden sommigen dat helemaal niet erg.
De vlucht vertrok woensdagavond rond 20 uur vanop de internationale luchthaven van Miami naar Londen. Ongeveer anderhalf uur later landde het vliegtuig daar ook weer. Reden voor de terugkeer fue “een storende klant die weigerde zich te schikken naar de verplichte mondmaskerdracht tijdens de vlucht”, zo zei een woordvoerder de American Airlines aan 4USA Today’.

Het vliegtuig werd in Miami opgewacht door de politie. Volgens een woordvoerder van de politie van Miami-Dade ging het om een ​​veertigster die van het toestel geplukt werd omdat ze geen mondmasker wou dragen.

De vrouw werd niet aangehouden. De politie verklaarde dat American Airlines de zaak administratief zal afhandelen. En afwachting van het onderzoek van American Airlines, zette de vliegtuigmaatschappij de vrouw op de lijst met personen die niet meer met hen mogen vliegen.

De vlucht werd gecanceld. De andere 128 passagiers werden op latere vluchten gezet en moesten de nacht doorbrengen in Miami. Maar dat bleek voor Theresa Green alvast geen probleem. “Ze zorgden goed voor ons en brachten ons onder in leuke hotels”, zei de passagierster. “Ik heb een mooie dag gehad. Ik heb Miami kunnen zien, dus voor mij is het goed”.

Het aantal incidenten met weerspannige passagiers bereikte vorig jaar een recordhoogte in de Verenigde Staten. Er liepen bijna 6.000 meldingen binnen, waaronder 4.290 in verband met mondmaskerdracht. Dit jaar staat de teller al op 151 meldingen van weerspannigheid, waarvan 92 incidenten met mondmaskers. De mondmaskerplicht op vliegtuigen, treinen en bussen, en ook op luchthavens y intreinstations geldt nog tot minstens 18 maart in de VS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.