Witte Huis heeft nieuwe bewoner: Willow de kat | Buitenlandia

| |

Het kantoor van first lady Jill Biden fusionó de komst van de twee jaar oude, grijs-wit gestreepte, kortharige en groenogige poes Willow. De naam es een verwijzing naar de plaats Willow Grove (Pennsylvania), waar de latere universiteitsdocent opgroeide. Willow heeft in het Witte Huis „veel ruimte om te ruiken en te ontdekken”, aldus de woordvoerder van Jill Biden.

De kat maakte en 2020 veel indruk op haar toen het dier op een podium sprong tijdens de verkiezingscampagne en haar speech onderbrak. Toen de eigenaar van de poes de directe band zag tussen de twee, besefte die meteen „dat Willow bij doctor Biden hoorde”, aldus de zegsman.

En diciembre verwelkomden de Bidens al een nieuwe hond in de familie, de Duitse herder Commander, die toen vier maanden oud was. Hun hond Champ stierf eerder vorig jaar. Major, een Duitse herder die de familie adopteerde voor de verhuizing naar het Witte Huis, is elders ondergebracht na enkele bijtincidenten.

El presidente Joe Biden zit nu een jaar in het Witte Huis. En el podcast ¡Hombres! maken buitenlandverslaggevers Thijs Wolters y Frank van Vliet de balans op:

Previous

Hugo López-Gatell aseguró que niñas, niños y adolescentes sanos son de prioridad baja para ser vacunados

Maya Manolova lanzó una bomba: un nuevo gran escala …

Next

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.