Бих дал всичките си пари, за да бъда за една вечер с Том Харди

| |

©

Певецът има категорични предпочитания, които не се притеснява да опише и да сподели пред колегата си. В нова поредица, която Димчев прави, Азис откровено призна: «Предпочитам секс с Тръмп пред сенаС със със».

С лека усмивка на лице костинбродският славей изброи палавите си мисли и сексуалните си фантазии. Една от тях е свързана с талантливия холивудски актьор Том Харди.

«Бих дал всичките си пари, ако мога да платя за секс с том харди!», Така азис отговори на иво колко би дал най-много за плътски изживявания.

Макар да му беше трудно да избере между Марая Кери и Мадона, Азис предпочете втората в леглото с Един от следващите провокативни въпроси на Иво е с кого предпочита – Далай Лама или ПуTIN. И тук Азис не се затрудни и отговори, че иска будисткия лидер.

Интересното интервю, което Иво Димчев прави с най-голямата бг звезда, е направено като песен. В интимната балада с черно-бяло видео към нея Иво пита кое е усещането, което Азис предпочита – самоста. Кралят на попфолка е категоричен, че не обича да е самотен. Азис предпочита да изпитва чувство на гняв и ярост пред това да бъде самотна душа. Поставен пред въпроса дали би искал да е щастлив или богат, азис не се поколеба да отговори, че дава щастието си за сметка на парите. И най-хубавото нещо в живота са именно те.

Previous

Bono Renzi de 100 euros, atención: hay quien debe devolverlo

Estos beneficios de la jaca para la salud pueden controlar el azúcar en la sangre

Next

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.