Колко ще струва електрическото Porsche Taycan комби

| |

От Porsche обявиха, че пазарното лансиране на третото попълнение в семейството Taycan – Taycan Sport Turismo, ще бъде реализирано в края на следващия месец, като първите представители на електрическото комби ще бъдат от модификацията му Taycan GTS Sport Turismo.

Източник: Porsche

Компанията производител на луксозната германска марка анонсира и допълнителни подробности за ценообразуването на електромобила на територията на Германия, пише auto-press.net. Най-достъпната модификация е Taycan Sport Turismo при която са налични 326 конски сили, задно задвижване и възможност за надграждане с Rendimiento de la batería Plus батерия и мощност до 380 конски сили. Цената на базовата версия е определена на 86 495 евро.

Porsche тества най-скъпото и бързо комби в света

Porsche тества най-скъпото и бързо комби в света

Топ версията на Taycan Cross Turismo ще ускорява до 100 км/ч за три секунди

Останалите версии на Porsche Taycan Sport Turismo са Taycan 4S Sport Turismo (435 конски сили) на цена от 107 439 евро, Taycan GTS Sport Turismo (517 конски сили) и задвижване на четирите колела за 132 786 евро, Taycan Turbo Sport Turismo (625 конски сили) и задвижване на четирите колела за 153 968 евро и Taycan Turbo S Sport Turismo (625 конски сили) и четири задвижващи колезала 8

Снимка 560703

Източник: Porsche

Топ версията в модификационното портфолио на електрическото комби Porsche Taycan Sport Turismo е в състояние да се ускори от 0 до 100 км / ч за 2,8 секунди и да развие максимална скорост на движение от 260 км в час.

Версията Taycan 4S Sport Turismo tiene 498 kilómetros de distancia.

Previous

Green Montana no tiene más dolor en Waldorf Astoria

El CEO de Microsoft Gaming, Phil Spencer, quiere que Call of Duty siga siendo exclusivo en Sony PlayStation

Next

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.